RŮŽOVÝ KAPR.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 600 g kapra, 2 malé cibule, 2 lžíce oleje, 31/2 lžíce kečupu, kari, sůl.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěného kapra naporcujeme, obalíme v kari a na olejem vymazané teflonové pánvi upečeme dorůžova. Než se kapr upeče, nakrájíme oloupanou cibuli. Upečené porce kapra upravíme na horké talíře. Do zbylé šťávy dáme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme kečup a dobře prohřejeme. Získanou omáčkou přelijeme porce kapra. Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.



RŮŽOVÝ KAPR. RŮŽOVÝ KAPR.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz